Wrigley Balkans

Orasul Mut Orbit

Provocarea

Wrigley a lansat un nou produs: Orbit Professional cu micro granule, care protejeaza dintii impotriva petelor si cariilor.

Solutia

Am vrut sa aratam oamenilor cat de mult au dintii lor de suferit dupa o masa daca nu mesteca Orbit. Asa ca am creat Monstrul din Orasul Mut, un film noir despre dinti albi, animat pe site-ul campaniei noastre. Bine ai venit in Orasul Mut, populatia: dintii tai J Orasul Mut reprezinta de fapt gura ta, inainte si dupa fiecare masa. Este un orasel linistit, in care locuitorii sunt fara frica, iar petele nu se gasesc nicaieri. Dar linistea acestui orasel este tulburata de aparitia unui mosntru groaznic ce apare ca o pata pe fata curata a locuitorilor.

Soarta Orasului Mut era in mainile utilizatorului care trebuia sa gaseasca si sa infranga monstrul cu glazura roz. Utilizatorul explora oraselul, asculta relatarile martorilor si descoperea indicii. In final, toate indiciile duceau spre un singur vinovat dulce, insa letal, ce putea fi infrant doar cu ajutorul pastilelor Orbit.

Povestea se construia intr-o animatie de 20 de minute, cu peste 20 de personaje diferite, 7 voci si 10 oua de Paste.

Rezultatele

Am descoperit:

  • 75% dintre utilizatorii site-ului au descoperit si au infrant monstrul.

 

Am inspirat:

  • 50% dintre ei au dat share aplicatiei – lucru care nu era obligatoriu, asa ca banuim ca le-a placut cu adevarat J

 

Am conectat:

  • Pagina de Facebook Orbit a crescut cu peste 25.000 de fani.

Gallery

×